usaid logo usaid logo

Programi pėr Juristėt nė Kosovė organizoi njė punėtori pėr Komitetin Legjislativ tė OAK-sė

Më 21-23 Nëntor, 2014, PJK dhe OAK/Komiteti Legjislativ organizuan një punëtori. Qëllimi i punëtorisë ishte që të përgatisë amendamentet për Rregulloren e Punës së Asamblesë së Përgjithshme të OAK-së dhe të përgatisë amendamente për Ligjin për Avokatinë. Komiteti Legjislativ i OAK-së ka hartuar dhe finalizuar amendamentet për Rregulloren e Punës së Asamblesë së Përgjithshme të OAK-së. Draft rregullorja do t'i dorëzohet për shqyrtim Bordit Menaxhues të OAK-së për miratim të mëtejshëm në Asamblenë e Përgjithshme të OAK-së që do të mbahet më 20 Dhjetor 2014.