usaid logo usaid logo

Programi pėr Juristėt nė Kosovė dhe Ekipi Pro Bono i DLA Piper takohen me lidershipin e Avokatėve tė Kosovės

Me 8 dhjetor 2014, PJK dhe Ekipi Pro Bono i DLA Piper, Mary Gately dhe Sara Andrews janë takuar me Kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK) Ibrahim Dobruna dhe Kryesuesen e Komitetit për Çështje Gjinore Merita Stublla Emini. Ky takim ishte takim prezantues në të cilin janë diskutuar planet e javës. Kryetari Dobruna theksoi se OAK ka përfituar shumë të arritura me përkrahjen e PJK dhe DLA Piper.  Znj. Gately dhe Znj. Andrews e informuan Kryetarin Dobruna dhe Kryesuesen Stublla Emini për objektivat aktuale javore të misionit të tyre në përkrahje të Komitetit për Çështje Gjinore dhe Komitetit të ri Jo-Shumicë të OAK.