usaid logo usaid logo

Programi pėr Juristėt nė Kosovė (PJK) dhe Kolegji Iliria organizuan njė panair tė punėsimit pėr studentėt e Kolegjit Iliria

Më 10 dhjetor 2014, si pjesë e iniciativës partneritet për mundësi, PJK dhe Qendra e Kolegjit Iliria për zhvillimin e karrierës organizuan një panair të punësimit për t'i lidhur studentët me punëdhënësit nga sektori publik dhe ai privat. Në këtë panair morën pjesë 40 studentë dhe 10 punëdhënës, dy prej të cilëve ishin kompani private.