usaid logo usaid logo

PJK u takua me Kryesuesin e Komitetin Jo-shumicė tė KBA Lubomir Pantoviq

Më 8 janar 2015, PJK dhe Kryetari i Komitetit Jo-shumicë (KJSH) të OAK Ljubomir Pantoviç diskutuar aktivitetet e ardhshme të KJSH dhe propozimet për të mbështetur juristët jo-shumicë serbe dhe të tjera në përpjekjet e tyre për të marrë provimin e jurisprudencës të Kosovës, dhe ti bashkohen OAK.