usaid logo usaid logo

Eksperti i NCSC/PJK pėr arsimin juridik Kevin Ruser dhe avokatja pro bono Sara Houston u takuan me sekretarin e pėrgjithshėm tė Kolegjit Iliria Arbėr Reēin

Më 8 shkurt 2015, eksperti i NCSC/PJK për arsimin juridik Kevin Ruser dhe avokatja pro bono Sara Houston u takuan me sekretarin e përgjithshëm të Kolegjit Iliria Arbër Reçin dhe pro-dekanen dhe koordinatoren e Zyrës për studime klinike Shpresa Ibrahimin. Qëllimi i takimit ishte që të diskutohej për procesin e akreditimit të programit të studimeve master në fushën e së drejtës penale në Kolegjin Iliria, syllabusin e klinikës juridike për të drejtën civile, lëndën e shkrimit juridik dhe aktivitetet e tjera që do të organizohen në Kolegjin Iliria gjatë periudhës 8 deri 13 shkurt, 2015.