usaid logo usaid logo

Udhėheqėsi i zyrės sė NCSC/PJK-sė John Furnari, priti nė njė takim anėtarėt e Komisionit Disiplinor (KD)

Me 10 shkurt 2015, Udhëheqësi i zyrës së NCSC/PJK-së John Furnari, priti në një takim anëtarët e Komisionit Disiplinor (KD), Shpresa Rexhepi Berisha dhe Destan Rukiqi dhe këshilltaren ligjore OAK Vjollca Ajeti për të diskutuar 9 muajt e parë të funksionimit të Zyrës së Prokurorit Disiplinor, për të fituar njohuri nga KD në lidhje me performancën ZPD dhe mundësitë për përmirësim.