usaid logo usaid logo

NCSC/PJK i inkurajon juristėt e ri nga komuniteti joshumicė qė t’i bashkohen OAK-sė

Më 24 shkurt  2015, ekipi i PJK dhe DLA Piper Pro Bono u takua me një grup të anëtarëve të OAK-së dhe të juristëve që vijnë nga komunitetet joshumicë dhe që janë të interesuar të anëtarësohen në OAK për t'i diskutuar nevojat e tyre. Informatat e marra gjatë atij takimi do të përdoren nga ekipi i DLA për ta mbështetur finalizimin e dokumenteve të planifikimit strategjik të KKJ të OAK gjatë kësaj jave.