usaid logo usaid logo

NCSC/PJK u takua me konkurrentėt e gjykimit tė simuluar nga Kolegji Iliria pėr t’i diskutuar rezultatet e garės sė tyre

Më 25 shkurt 2015, konkurrentët e gjykimit të simuluar nga Kolegji Iliria diskutuan rreth rezultateve të garës së tyre dhe i treguan vijat e tyre të argumentimit (të përdorura gjatë garës më 12 shkurt) para juristeve pro bono nga DLA Piper, Lisa Dewey dhe Mary Gately. Ekipi nga DLA Piper i paraqitën qasjet e tyre ndaj gjykimit në praktikën e tyre juridike. Pas shkëmbimit të pikëpamjeve, shefi i projektit, Furnari, u ndau studentëve certifikata për pjesëmarrje nga NCSC/PJK.